"Трудно се описва това, което трябва да се опита", казвал старият майстор на луканка. "Най- голямата победа е тази над самия себе си." , казвал един друг майстор. За мен това явно не важи, тъй като все още си боравя с шеги , смешни единствено на мен. Моят посег, към това съкровище- литературата , няма нужда от описание.
Постинги в блога от Април, 2015 г.
29.04.2015 23:54 -
Наръчник на екзистенциално ощетените
"Защо не ме харесват ? Та аз съм толкова отзивчив , мил , талантлив .. Защо не ме приемат ? Средно висок съм ,добър слушател съм,любящ съм, имам здрави зъби, знам горе - долу хубави вицове. Защо съм обичан ? "
Мно...
Мно...
28.04.2015 16:54 -
Виенски Шницел с хляб Добруджа ( 4 )
Знаеш ли, знаеш ли , драги, как се различават онези ужасни сутрини , които кат ужаси задълбават и тия прекрасни промеждутъци, които паметта смело ти подава , никога потъващи и не чакащи покана ? Тези, дето времето ги подарява...
16.04.2015 15:53 -
Любов , без Вяра и Надежда .
Невъзможна е станала СЛУЧАЙната свалка. Даже свалката в службата, и свалката в чайната са станали невъзможни. Та то чайни няма, как очаквате да има свалки в тях ? Не, днес свалката е в метрото, дискотеката, на опашката в кафенето. Разби...
16.04.2015 15:35 -
Чакай ме
Денят едва, тепърва, пъпи
и ще сега да се излюпва.
Ярка светлина пречупва,
и ще сега да се излюпва.
Ярка светлина пречупва,
16.04.2015 15:13 -
Сол
Вече е следобед,
и паважът се препича,
сянката на орех,
и паважът се препича,
сянката на орех,
12.04.2015 16:09 -
Виенски шницел с хляб "Добруджа" част 3
Уговорката бе за след три дни .Прекарах ги охилен до ушите , с червени бузи до ушите . Тежкия аспект на работата ми , за пръв път от години, не ме впечатляваше .Чувствах се развълнуван. Ходих на тричасов пазар за чорапи. Уговорения ...
12.04.2015 14:32 -
Виенски шницел с хляб "Добруджа" , част 2
До кости измокрени тичахме през парка , докато най- накрая заплахите на пазача спряха да ехтят между дърветата . В края на алеята спряхме и се спогледахме на някаква автобусна спирка .Тя изстиска косата си и я заметна назад . П...
12.04.2015 13:07 -
Виенски шницел с хляб "Добруджа"
Трябва да е било към седем .Тогава изгрява февруарското слънце .Обикалях без глава по централните улици.Връщах се от нощна смяна и там я бях забравил.След 12 часова смяна винаги съм като пиян ,или по- точно като след тежко пиене.При т...